ARA By Google

Erkekler İçin Basit Yemekler

Erkekler İçin Basit Yemekler Erkekler için basit yemekler deyince onlara hazırlayacağınız yemekler olarak düşünmeyin...


Erkeklerin kedileri için hazırlayabilecekleri basit yemekler diyebiliriz.

Domatesli Biberli Yumurta
Büyükçe bir tavaya yağ domates ve biber koyup radyodan bir türkü ayarlıyoruz. Türkü bitmek üzereyse yumurtaları eklemenin zamanı gelmiş demektir. Yumurtaları kırıp ikinci türküyü dinliyoruz. Pişmiştir herhalde, Ocağin altını kapatıyoruz.

Pilav
Pilavı yapmak aslında basit değildir. Aranan kriterler vardır. Tuzlu yumuşak ve tane tane olması gerekiyor. Pirinçleri tek tek pişirdiğinizde tane tane oluyorlar ama uzun sürüyor. Mahâret hepsini bir arada pişirebilmekte; ama çokta sorun etmeyin. Kısaca yağ koyup üzerine pirinç ekliyorsunuz. Sonra da su ve tuz koyup pişiriyorsunuz. Hem bunu süzmeye de gerek yok.

Patates kızartması
En kolay işlerden biri. Patatesleri soyup parmak gibi kesiyorsunuz ve kızgın yağa atıyorsunuz. Tek yapmanız gereken altını zamanında kapatmanız. Yoksa tencere alev alabiliyor. Bu yüzden sadece TV’de pembe dizi varken yapın. Bir de diğer yemeklerin aksine bunu tencereden yiyemiyoruz. Mutlaka tabağa koymak gerekiyor. Onun dışında çok kolay.

Tavuk
Yapılışı makarna gibi. Sıcak suyun içine atıyoruz. Arada pişip pişmediğine bakmak için hayvanın kaba etine çatal saplıyoruz. Bu yemek piştikten bir iki gün sonra üzeri jelibon gibi oluyor. Bu yüzden pişirirken istege bağli olarak bolca toz şeker eklenebilir.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.