ARA By Google

Kestaneli Pasta

Kestaneli Pasta Pandispanya ununu yumurta ve suyu mikserle önce düşük sonra yüksek devirde çırpın. 30x30 cm ebatlı kare bir kalıbı yağlı kağıt ile kaplayın.


Malzemeler:

350 Gr Pandispanya unu
3 Adet Yumurta
2 Su Bardağı Kestane püresi
3 Paket Kremşanti
2 Su Bardağı Süt
10 Tane Kestane Şekeri

Hazırlanışı:

Pandispanya ununu yumurta ve suyu mikserle önce düşük sonra yüksek devirde çırpın. 30x30 cm ebatlı kare bir kalıbı yağlı kağıt ile kaplayın. Hamuru kabın içine dökün.

Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kabarana kadar pişirin. Fırını kapatıp 1-2 dakika bekletin. Fırından alıp yağlı kağıdı çıkarın. Enlemesine ve boylamasına ikiye kesip 4 parçaya pandispanya elde edin.

Kestane püresini yarım bardak kremşanti ile karıştırın. Pandispanyanın ilk katını servis tabağına alıp üzerine karışımdan sürün. İkinci kat pandispanyayı yerleştirip kestaneli karışımdan sürün.

Diğer katlara da aynı işlemi uygulayın. Kalan kremşantiyi sütle çırpıp pastanın üzerini sıvayın. Bu şekilde 1- 2 saat buzdolabında beklettikten sonra kestane şekeri ile süsleyip servis yapın.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.