ARA By Google

Truff

Truff Kremayı orta boy bir sos tenceresine alın, kaynayana kadar bekleyin ve içine doğradığınız bitter çikolataları içine ekleyin ve eriyene kadar çırpın, eriyince ocaktan alın.


Malzemeler:

200 gr. kıyılmış küvertür çikolata (ben sütlü kullandım)
200 gr. çiğ krema (1 küçük paket)
1 adet kek (çikolatalı yada meyva parçalı)
Kaplamak İçin;
1 küçük kase kakao kurutulmuş meyve parçaları fındık file antep fıstığı file badem

Hazırlanışı:

Kremayı orta boy bir sos tenceresine alın, kaynayana kadar bekleyin ve içine doğradığınız bitter çikolataları içine ekleyin ve eriyene kadar çırpın, eriyince ocaktan alın. Keki elinizde derin bir kaba ufalayın, oda sıcaklığına gelen çikolatalı kremayı içine dökün ve iyice yoğurun. Hamurun üzerini hava almayacak şekilde kapatarak buzdolabında 1 gece bekletin. Ertesi gün hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın, elinizde yuvarlayın (elinizde yuvarlarken ısınacak ve bulaması daha kolay olacak) ve her bir topu badem, fıstık, dövülmüş fındık parçalarına bulayın. Truff kağıtlarında servis yapın.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.