ARA By Google

Taze Soğanlı Krep

Taze Soğanlı Krep Krep hamurunu hazırlamak için tüm malzemeyi karıştırıp, çırpın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı iyice kızdırın ve yağlayın. Yarım kepçe hamurdan dökün.


6 Kişilik

Malzemeler:

Krep İçin:
3 adet yumurta
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı tepeleme un
Tuz İçi İçin:
4 demet taze soğan
1 su bardağı lor peyniri
2 adet orta boy salatalık
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Krep hamurunu hazırlamak için tüm malzemeyi karıştırıp, çırpın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı iyice kızdırın ve yağlayın. Yarım kepçe hamurdan dökün. Tavayı sallayarak, krebin iki tarafını da kızartın ve bir kenara alın. Her seferinde tavayı yağlayarak, hamur bitene kadar bu işlemi sürdürün.

Soğanların yalnızca yeşil kısımlarını 1 parmak eninde doğrayıp, üzerine bir tutam tuz serpin ve elinizle iyice ovun. Sıkıp suyunu akıttıktan sonra bir kaba alın. Salatalıkları kabuğu ile rendeleyin ve lor peyniri ile birlikte soğanlarla karıştırın. Hazırladığınız harcı kreplere paylaştırıp rulo haline getirin ve servis yapın.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.