ARA By Google

Balıklı Krep

Balıklı Krep Un, süt ve yumurtayı karıştırın. Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin.


Malzemeler:

2 Çorba Kaşığı Un
1 Yumurta
Karabiber
4 Çorba Kaşığı Süt
150 gr Füme Somon
4 Çorba Kaşığı Süt Kreması
1 Salatalık
2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Demet Dereotu
50 gr Havyar
Tuz, Kızartmalık Yağ

Hazırlanışı:

Un, süt ve yumurtayı karıştırın. Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin Yapışmaz bir tavada yağ ısıtın ve iki tane krep pişirin. Kreplerin soğumasını bekleyin. Füme somonları eşit olarak kreplerin üzerine yayın. Kenarlarında boşluk kalmasına dikkat edin. Süt kremasını tuz ve karabiberle tatlandırın. Kremayı somonların üzerine sürün. Krepleri rulo yapıp alüminyum folyo ile kaplayın.

45 dakika buzlukta bekletin. Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin. Sıvıyağ, limon suyu, tuz ve karabiberden bir marina oluşturun. Dereotunu yıkayıp ayıklayın. Sap kısımlarını kesip kalan kısımlarını ince ince kıyın. Krep ruarını dokuz ince dilim halinde doğrayın. Tabaklara üçer dilim yerleştirin. Marinayı üzerinde gezdirin. Dereotu, salatalık, havyarla süsleyin.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.