ARA By Google

Tuzlu Rulolar

Tuzlu Rulolar Yumurta sarılarından birini sona üzerine sürmek için ayıralım. Yoğurma kabına kalan yumurtaları, yoğurt, sıvıyağ, eritilmiş ılık margarin ve tuzu ilave edip karıştıralım.


Malzemeler:

4 Adet Yumurta
1 Fincan Yoğurt
1 Fincan Sıvı Yağ
200 Gr Margarin
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Paket Kabartma Tozu
3 Su Bardağı Un
200 Gr Beyaz Peynir
10 Dal Maydanoz

Hazırlanışı:

Yumurta sarılarından birini sona üzerine sürmek için ayıralım. Yoğurma kabına kalan yumurtaları, yoğurt, sıvıyağ, eritilmiş ılık margarin ve tuzu ilave edip karıştıralım.

Unu ve kabartma tozunu ilave edip hamuru yoğuralım. 10 dakika dinlendirelim. Maydanozları ince ince kıyalım. Ezdiğimiz beyaz peyniri maydanozla karıştıralım.

Hazırladığımız hamuru 6 eşit parçaya bölelim. Tezgaha un serpip her parçaya yuvarlak açalım ve dörde bölelim. Elde ettiğimiz yirmi dört parçanın geniş kısımlarına hazırladığınız iç malzemesini yerleştirelim.

Rulo şeklinde saralım. Yağlanmış tepsiye dizelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürelim. Çörek otu ve susam serperek orta ısıdaki fırında pişirelim. Sıcak veya soğuk servis yapalım.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.