ARA By Google

Carousel’de İtalyan Esintisi!

Carousel’de İtalyan Esintisi! Makarna ile birbirinden lezzetli sosların dansına eşlik edin…


Eğlenceli ve keyifli etkinlikleriyle ziyaretçilerini buluşturmaya devam eden Carousel’de, Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi işbirliği ile gelenekselleşen “Lezzet Buluşmaları” devam ediyor…

İştah açan görüntüsü, üzerinde tüten dumanı ile vazgeçilmez damak tadı makarna, bu kez birbirinden farklı ve lezzetli soslarla sofralarınıza geliyor. Kimi zaman krema kimi zaman taze baharat ve sebzelerle harmanlanmış tortellini ya da penne’nin tadına doyamayacaksınız.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Mayıs ayı lezzet durağı “Taze İtalyan Makarnaları ve Sosları”. Damak tadınız ve zevkinize göre hamurundan sosuna kadar kendi başınıza hazırlayabileceğiniz makarnalarla, sevdiklerinize İtalyan yemek kültürünü kendi evlerinizde sunabilirsiniz.

Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi işbirliği ile gerçekleşen etkinlikler ile ziyaretçiler, her ay farklı bir lezzetin tadına varıyor. Şef Emrullah Gümüştaş eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, ziyaretçiler farklı tatları pişirmeyi öğrenirken mutfak ve yemek pişirmeye dair merak ettikleri her şeyi keyifli bir sohbet ortamında öğrenebiliyor.

Tarih: 18 Mayıs Salı
Yer: Carousel AVM-Giriş Kat, Kuzey Kapısı
Saat: 14.00


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.