ARA By Google

Havuçlu Spagetti

Havuçlu Spagetti Kaynayan tuzlu suya makarnaları atıp, 8-10 dakika haşlayıp süzelim (süzmeden önce makarnanın suyundan 1 su bardağı kadar ayırın.)


Malzemeler:

1 paket spagetti
2 adet orta boy havuç
1 adet kuru soğan
3 yemek kaşığı parmesan peyniri
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Kaynayan tuzlu suya makarnaları atıp, 8-10 dakika haşlayıp süzelim (süzmeden önce makarnanın suyundan 1 su bardağı kadar ayırın). Tavaya zeytinyağı, sarımsak, robotta çekilmiş havuç, zar şeklinde doğranmış kuru soğan, karabiber, tuz ve margarin koyup bir tahta kaşıkla sürekli karıştırarak 8-10 dakika arasında kavuralım. İçine 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası ekleyip makarna suyundan ilave edelim. Bu şekliyle sosumuzu 5-6 dakika kadar kaynatıp, ocağın altını söndürelim. Arzu ederseniz kuru nane ve kuru fesleğen ilave edebilirsiniz. Haşladığınız makarnaya parmesan peyniri ve sosu ilave edip birkaç dakika karıştırarak soteleyin. Sıcak servis yapın.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.