ARA By Google

Mantar Çorbası

Mantar Çorbası Soğanı kabuğunu soymadan ikiye bölün. Maydanozu yıkayıp ayıkladıktan sonra yapraklı kısmı ile saplarını ayırın.


Malzemeler:

1 Adet Soğan
1 Demet Maydanoz
150 gr Mantar
2 Su Bardağı Et Suyu
Tuz, Karabiber

Hazırlanışı:

Soğanı kabuğunu soymadan ikiye bölün. Maydanozu yıkayıp ayıkladıktan sonra yapraklı kısmı ile saplarını ayırın. Mantarları temizleyip ayıklayın. Sap kısımlannı kesip ayırın ve bekletin. Diğer kısımlarını ince dilimler halinde doğrayın.

Büyük bir tencerede soğanların kesim yerlerini hafifçe kavurun. Maydanoz ve mantar saplarını ilave edin. Et suyunu ekleyin. Kaynadıktan sonra kapağını kapatarak 30 dak. kadar pişirin.

Çorbayı bir süzgeçten geçirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.Servis yapmadan önce dilimlediğiniz mantarları çorbaya ekleyip 5 dakika kadar pişirin. Servis tabaklarına alıp maydanozla süsledikten sonra servis yapın.

Afiyet Olsun.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.