ARA By Google

Beyoğlu’nda Lezzeti Yerinde Sekizİstanbul

Beyoğlu’nda Lezzeti Yerinde Sekizİstanbul Sekizİstanbul ,Beyoğlu’na hem lezzet hem mekan hem de müzik açısından iddialı bir “yeniden giriş” yaptı denebilir.


İşletmesini Şermin Kınay ve Şef Maksut Aşkar’ın üstlendiği Sekizİstanbul, Alaçatı Salça’nın sahibi DJ Cenk ve renove edilmiş otelin girişindeki harika atmosferiyle, Beyoğlu sokaklarının karmaşasına açık seçik bir fark getireceğe benziyor.

Sekizİstanbul iki konudan taviz vermemeye niyetli. İlki ve en önemlisi; doğal, kaliteli, iyi seçilmiş sağlıklı malzemeler kullanılarak unutulmaz reçetelere imza atmak ve “Bir dakika burada bir tatlar oluyor!” dedirtmek. İkincisi ise bunu olabilecek en ulaşılabilir fiyatlarla yapmak, Beyoğlu’nun kendine has dokusunun içinde yer alabilmek, uzak kalmamak. Yani diyor ki aslında Sekizİstanbul’llular; “Yeni gurmelere şans vermek, ulaşılabilir olmak gerek.”

Sekizİstanbul’un Şefi ve işletmecilerinden olan Maksut Aşkar’ın özgeçmişi zaten belli, demek ki bu konudaki iddianın altı boş değil. Maksut Aşkar yepyeni bir menü anlayışı ve felsefesi oluşturmuş Sekizİstanbul için. Ayrıntısı için bir ara restorana uğramanızı öneriyoruz.

Gelelim müzik olayına. Mekan, müziğiyle değil, tatlarıyla önde olmak niyetinde ama bunu da iyi müzik olmadan başaramayacağını biliyor. Alaçatı Salça’nın sahibi DJ Cenk’in meseleye dahil olması da, haftanın belli günleri bir kulak-damak ziyafetinin garanti olduğunun habercisi.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.