ARA By Google

Mor Meyhane

Mor Meyhane  Eşsiz lezzetleri ve eğlence anlayışı ile Mor Meyhane, İstanbul’dan sonra Çeşme şubesi ile eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor.


Çeşme Kanuni Kervansaray Oteli’nin terasında misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan Mor Meyhane, yaz boyunca geleneksel lezzetleri fasıl ve oryantal eşliğinde Egeliler ve tatilcilerle buluşturacak.

Kış boyunca lezzet ve eğlence tutkunlarının vazgeçilmez durağı olan Beyoğlu Mor Meyhane, yaz sezonunda Egeliler ve tatilciler ile Çeşme Kanuni Kervansaray Oteli’nin terasında buluşuyor. 23 Haziran’da kapılarını açmaya hazırlanan Mor Meyhane, işletme sahibi İlgi Gövsa’nın deneyimiyle yaz boyunca hizmet vermeye devam edecek.

ESKİ USUL MEYHANE RUHU VE ZAMANIN DIŞINDA LEZZETLER

Geleneksel lezzetleri, haftanın yedi günü 20.00 ile 01.00 arasında Kanuni Kervansaray Oteli’nin tarihi dokusunda ve nefis deniz manzarası eşliğinde sevenleri ile buluşturacak olan Mor Meyhane, yaz boyunca sınırsız lezzet, eğlence ve keyif vaad ediyor.

Kışın yorgunluğunu atmak için Çeşme’yi tercih eden ve haftasonu kaçamağında yolu Çeşme’den geçenler Mor Meyhane’nin eşsiz lezzetlerini fasıl ve oryantal eşliğinde tadacak ve unutulmaz tatil anılarına bir yenisini de Mor Meyhane’de ekleyecekler.

BEKARLIĞA VEDA VE MUTLU GÜNLERİN ADRESİ YİNE MOR MEYHANE

Kına, nişan, nikah sonrası ve düğün organizasyonları ile kışın en çok tercih edilen mekanı olan Mor Meyhane, 200 kişilik kapasitesi ile yazın organizasyonlarına da Çeşme’de kaldığı yerden devam ediyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.