ARA By Google

Yeşeren Limon Ağacı!

Yeşeren Limon Ağacı! Yeni adresiniz…


2010 yılında Acıbadem’de hizmet vermeye başlayan Lime Tree, tasarımı ve mutfağıyla müşterilerine ayrıcalıklı saatler yaşatıyor. Zengin menüsüyle dünya mutfağının eşsiz tatlarını bir arada bulabileceğiniz Lime Tree, Acıbadem’de yeni adresiniz olacak.

Yoğun günlük tempoda, zevkli bir yemek molası vermek isteyenler için adeta bir kaçış yeri olan Lime Tree, özenle hazırlanmış geniş menü seçenekleri ile gurme yemek kültürünü kaliteli bir hizmetle birleştirerek ziyaretçilerini ağırlamakta.

40 kişilik giriş salonu, 50 kişilik kış bahçesi, 50 kişilik açık alan bahçesiyle geniş grup toplantılarını gerçekleştirebileceğiniz mekanda ayrıca çocuklara özel bir köşe de bulunmakta.

Lime Tree ile güne zengin bir kahvaltıyla başlayıp, gün ortasında çay saatlerinizi geçireceğiniz, özenle hazırlanmış steak menülerinden keyifli bir akşam yemeği ile günü tadında bitirebileceğiniz, kısaca günün her saatinde aradığınız her tadı bulabileceğiniz eşsiz bir mekan sizleri bekliyor.

Bu eşsiz menülerden tadmak ve/veya toplantı paketlerinden yararlanmak için 0216 326 93 35 numaradan veya [email protected] eposta adresinden rezervasyon yaptırabilir veya bilgi alabilirsiniz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.