ARA By Google

Le Pain Quotidien’den Kışa Lezzet Katan Tartine Çeşitleri

Le Pain Quotidien’den Kışa Lezzet Katan Tartine Çeşitleri Doğal ve her biri farklı lezzet sunan Le Pain Quotidien ekmeklerinin sırrı; organik unun taş ile öğütülmesi, doğal maya ile keten sepetlerde yavaşça mayalanarak, sonrasında sıcak fırınlarda pişirilmesidir.


Le Pain Quotidien’in organik ekmeleri ile hazırlanan tartinelerinin de lezzeti buradan gelmektedir. “Tartine” üçgen kesilmiş buğday ekmekleri ile hazırlanan Belçika’ya özel açık sandviçlere verilen isimdir. Le Pain Quotidien, organik ekmekleri ile birbirinden taze ve kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı tartine çeşitlerini kendine özgü sunumu ile misafirlerine sunmaktadır.

Le Pain Quotidien’in kış ayları için önerdiği tartine çeşitleri ise şöyle;

*3 hardal sos ile sunulan; Jambon de Paris ve Kars gravyerli tartine,
*Humus, beyaz fasulye ve fesleğen pesto sos içeren, rustik ton balığı tartine,
*Fırınlanmış patlıcan, humus, krudite tartine,
*Patlıcan, biber, karamelize soğan ve domates ile hazırlanan sıcak sebzeli tartine.

Birbirinden lezzetli bu tartineleri dilerseniz organik meyve suları ve buzlu çaylar ile tamamlayarak, Le Pain Quotidien’in sade ve rahat ortamının keyfini yaşayabilirsiniz.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.