ARA By Google

Şarap ve Peynir Haftası’nda Nua’da Buluşalım!

Şarap ve Peynir Haftası’nda Nua’da Buluşalım! Yeniliklerin öncüsü Richmond Nua, 12-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Peynir ve Şarap Haftası kapsamında misafirlerini, sıcacık şarabın ve benzersiz peynir çeşitlerinin tadını çıkarmaya davet ediyor.


Sapanca gölünün huzur dolu kıyısında sıcak şarap ve birbirinden özel peynirlerle soğuk havanın keyfini çıkarmak isteyen misafirler, hafta boyunca menüde öne çıkan bu lezzete Richmond Nua’nın huzurlu ortamını da ekleyerek unutulmayacak bir tatil deneyimi yaşıyor.

Peynir ve Şarap Haftası’nda rafine zevklerle buluşmanın ayrıcalığını misafirleriyle paylaşan Richmond Nua Wellness Spa, sudan gelen sağlığa şarabın ve peynirin kalitesini ekliyor. Gün boyunca kendilerine ayırdıkları saatleri peynir ve şarap ile taçlandıran Nua misafirleri, huzur dolu göl manzarası eşliğinde Sapanca’da olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşıyor.

İyi yaşam konusunda öncü çizgisiyle dikkat çeken Richmond Nua Wellness Spa misafirlerini 12-18 Aralık tarihleri arasında peynir ve şarap keyfine davet ediyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.