ARA By Google

Eski Yeni Bir Mekan

Eski Yeni Bir Mekan Beyoğlu’nda siyah-beyaz televizyondan dantel örtülere kadar çocukluğumuzun kült objeleriyle dekore edilmiş, adeta 1960-90 yılları arasındaki şehirli orta sınıf yaşantısını yansıtan yeni bir mekan açıldı...


Avam Kahvesi, Eylül ayında Çukurçeşme Sokak’ta açılan Avam Kahvesi son zamanların popüler yaklaşımı olan içi boş, eski olan her şeyi kutsayan bir nostaljiperverlikten uzak durmaya özellikle gayret ediyor. Bunu yaparken de olumlu ya da olumsuz anlamlar yüklemeden, o dönemi olduğu gibi yansıtmaya, kıymetini anlamaya özen gösteriyor.

Yerel gazozlar ayağınıza geldi!

Avam Kahvesi, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizden yerel gazozları İstanbul’da bulabileceğiniz tek mekan. Bu nostaljik mekanın menüsünde, Mersin, Urfa, Malatya, Safranbolu, Salihli, Akhisar, Adapazarı, Kırşehir, Ordu, Denizli gibi Türkiye’nin dört bir yanından getirilen 15 çeşit “meşrubat” bulunuyor. 60’lı yıllarda sayıları binleri bulan yerel içeceklerden Ankara, Bade, Bağlar, Bodrum, Bozdağ, Çiriş Yudum Elit, Dört Mevsim, Kayısı Kola, Neşe, Niğde, Özbağ, Ufuk, Uludağ, Zafer ve Zaman gazozları vazgeçilmez ekürileri leblebiyle birlikte servis ediliyor.

Avam Kahvesi geçmişe dair güzel duyguları hatırlatan ve büyük içecek firmalarına rağmen ayakta kalmaya çalışan bu yerel markaların yaşatılmasını destekliyor. Farklı şehirlerin gazozlarını satarak onları daha geniş bir kitlenin tanımasını amaçlıyor.

Şömine başında hararetli sohbetler

Kışın gelmesiyle birlikte şömine sezonunu açan Avam Kahvesi yüzlerce mekânı barındıran Beyoğlu’nda huzurlu ve sükûnetli ortamıyla sohbeti harlayabileceğiniz bir mekân… Taksim’in kalabalık sokaklarında, rahat sohbet edebileceğiniz, samimi ve bir o kadar da keyifli bir mekan arıyorsanız, sizi Avam Kahvesi’ne davet ediyoruz.

Avam Kahvesi
Katip Mustafa Çelebi Mah.
Çukurçeşme Sok.
No: 4/A Beyoğlu
[email protected]

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.