ARA By Google

Bayram Boyunca Lobby Lounge’da Çay Saati!

Bayram Boyunca Lobby Lounge’da Çay Saati! The Ritz-Carlton, İstanbul’un içinde bulunan Lobby Lounge’ın çay saati, Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizle keyifli dakikalar yaşamanızı sağlayacak.


Bayramın tadını birbirinden değişik içeriklere sahip menüler ve panoramik Boğaz manzarası eşliğinde, The Ritz-Carlton, İstanbul Lobby Lounge’da çıkarabilirsiniz.

Kurban Bayramı’nda sevdikleriniz ile keyifli saatler paylaşmak istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul’un içinde bulunan Lobby Lounge, size farklı seçenekler sunuyor. Lobby Lounge, akşamüstü çay saati keyfini bayramda da yaşamak isteyenlerin karşısına üç farklı menüyle çıkıyor. “Royal wind”, “le parisien” ve “mediterranean” adını taşıyan çay saati menülerini her gün 14.30-17.00 saatleri arasında deneyebilirsiniz.

Menülerden royal wind 119 TL, le parisien 59 TL, mediterranean ise 49 TL olarak fiyatlandırılıyor. Panoramik Boğaz manzarasına farklı tatların eşlik ettiği çay saatinde, arp ve flüt dinletisi de sunuluyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.