ARA By Google

Barba Meyhane - Nişantaşı

Barba Meyhane - Nişantaşı İsteyenler fiks veya alakart menü tercih edilebiliyor.


Menüsünde 50 çeşitten fazla meze çeşidi ve İstanbul’da başka yerde bulunmayan özel tarifleri ile Barba Meyhane’de en lezzetli ve en eğlenceli geceler sizi bekliyor. Özel balıkları ve mezeleri ile ünlü olan ve her hafta eğlencesi ile Nişantaşı’na damgasını vuran Barba Meyhane’de bu hafta müthiş bir yenilik başlıyor. Bu müthiş eğlenceye Barba Meyhane de yenilenen lezzetli menüsü ile eşlik edecek.

Patlıcan Babagonuş, Beypazarı Yaprak Sarma, Barba Lokum, Barba Börek, Pırasa dolması, Ege usulü fava, Palamut yahnisi ya da sahanaki gibi özel mezeleri Barba’nın ahçısı sizin için hazırlayıp servis ederken siz kendinizi lezzet ve eğlecenin kollarına bırakabilirsiniz. Rakı keyfi isteyenler için servis limonata bardaklarıyla değil oya işlemeli zarflı küçük kadehlerle sunuluyor. Mezeler ise her lezzete yeriniz kalsın diye tadımlık özel tabaklarında servis ediliyor.

Size de sadece bu lezzet fırtınasına teslim olmak kalıyor. Her gün açık olan, akşam yemekleri dışında öğlenleri de yemek servisi veren ve hatta siparişiniz üzerine evinize bu lezzeti getirebilen Barba Meyhane, Valikonağı Caddesi Süleyman Nazif Sokak 5/2 de Nişantaşı’nda sizleri bekliyor. Cuma Cumartesi akşamları için fiks menünün olduğu mekana rezervasyon için 0 212 291 69 00 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.