ARA By Google

Sertifikalı Servis Sanatları

Sertifikalı Servis Sanatları Servis Sanatları Akademisi, sertifikalı eğitim programlarıyla yiyecek içecek sektöründe sağlam bir kariyer fırsatı yaratıyor!


Kapılarını Temmuz ayında açan Servis Sanatları Akademisi, “Cafe ve Restaurant Yönetimi”, “Servis Elemanı” ve “Barista” eğitimleri ile katılımcılara, sektörün en iyi kurumlarında iş fırsatları ve kariyer yapma imkanı sağlıyor. Ayda 59 TL’den başlayan taksitlerle Okan Üniversitesi işbirliğiyle sunulan eğitimlerden mezun olanlar, Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Gastronomi Bölümü’nün başarı sertifikasına sahip olacaklar.

Yiyecek içecek hizmetleri sektörüne yönelik nitelikli eleman yetiştirme amacıyla kurulan Servis Sanatları Akademisi (SSA) Temmuz ayında başladığı sertifikalı eğitimlerle katılımcılara yeni bir kariyerin kapılarını açıyor. “Servis Elemanı Sertifika Eğitim Programı”, “Cafe Restoran Yönetimi Sertifika Eğitim Programı” ve “Barista Sertifika Eğitim Programı”na katılan öğrencileri yeni bir kariyer bekliyor olacak.

Eğitimler ayda 59 TL’den başlayan taksitli fiyatlarla veriliyor. Sektörün vasıflı çalışan talebini karşılama hedefinde olan akademi, sertifika programları ile bireylere yiyecek içecek hizmetleri alanında kariyer yapma imkanı sunarken; kurumlara da hizmet kalitelerini yükselterek farklılıklarını ortaya koyma imkanı tanıyor.

Servis Sanatları Akademisi, Okan Üniversitesi ile de akademik işbirliği yapıyor. Akademide sunulan eğitimler Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Gastronomi Bölümü’nün desteği ile hazırlanırken, eğitimler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gül Küçükaltan, Satış Eğitim Uzmanı Aykut Yalçın ve Barista Eğitimcisi Şerif Başaran gibi alanlarında referans kabul edilen profesyonel isimler tarafından veriliyor.

İsteyen kurumunu geliştiriyor, isteyen kariyerini değiştiriyor! Servis Sanatları Akademisi’nde bireylere yönelik olarak başlıca üç eğitim programı sunuluyor. “Servis Elemanı Sertifika Eğitim Programı” ile bireylere yiyecek içecek hizmetleri sektöründe servis alanında başarılı bir kariyerin kapıları açılırken; “Cafe Restoran Yöneticisi Sertifika Eğitim Programı” aracılığıyla kariyer hedeflerini yükselten, liderlik pozisyonuna çıkmak isteyen bireylerin başarıya kısa sürede ulaşmaları sağlanıyor.

“Barista Sertifika Eğitim Programı” ile de bu sektörün ihtiyacı olan eğitimli ve bilgili eleman açığını kapatmak ve bu işi önü açık keyifli bir meslek olarak görmeyi hedefleyen bireyler yetiştiriliyor. Servis Sanatları Akademisi’nin yapmış olduğu önemli iş ortaklıkları sayesinde sertifika programını tamamlayan katılımcılar, ulusal ya da uluslararası gıda servis zincirleri başta olmak üzere, tüm yiyecek içecek işletmelerinde çalışma imkanına sahip oluyorlar.

En önemlisi de Servis Sanatları Akademisi katılımcılara “Eğitim Garantisi” ayrıcalığı sunuyor. Katılımcılar, verilen eğitimden yeteri kadar faydalanamadıklarını düşünür veya kendilerini yeterli görmezlerse, 3 ay içerisinde eğitimi tekrar almak için başvuru yapabiliyorlar. Böylece eksiklerini tamamlayabiliyor ya da yetersiz olduklarını düşündükleri yönlerini geliştirebiliyorlar.




COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.