ARA By Google

Uçaktaki Yemeğinizi Uçan Aşçı Hazırlayacak!

Uçaktaki Yemeğinizi Uçan Aşçı Hazırlayacak! Türk Hava Yolları’nın İstanbul - New York hattında “First” ve “Business” servisinde uçan aşçı görev yapacak...


Türk Hava Yolları, müşteri odaklı yaklaşımıyla ikram konseptini geliştirme yolunda yeni bir adım daha atıyor. Türk Hava Yolları, ikram şirketi Turkish Do&Co ile beraber kıtalararası uçuşlarda sunulan ikram servis sisteminde yeni bir uygulamaya geçti. Uçuşlarında Turkish Do&Co’nun yenilikçi vizyonuyla geliştirdiği ikram teknikleri ile Türk mutfağının zengin çeşitlerinin yanı sıra dünya mutfaklarından da örnekler sunan Türk Hava Yolları, daha önce deneme amaçlı gerçekleştirdiği uçan aşçı uygulamasını sürekli hale getirerek Türkiye’de ilk kez uzun mesafeli uçuşlarda “Flying Chef” (uçan aşçı) konseptini başlattı.

Turkish Do&Co’nun eğitimli ve tecrübeli aşçıları, Türk Hava Yolları uçaklarında First ve Business sınıflarında uygulanan mönü konseptini yolcuya tanıtacak ve uçuşta görevli kabin ekibine yemeğin hazırlanması aşamasında profesyonel destek sağlayarak Türk misafirperverliğinin tüm dünyaya gösterilmesinde büyük rol oynayacak. Uygulamayı New York hattında başlatan Türk Hava Yolları, şef aşçıların kabinde yolcu servisine katılarak hizmet kalitesini ve yolcu taleplerini yerinde değerlendirme fırsatı bulmalarını hedefliyor. New York hattını önümüzdeki günlerde Şikago ve Tokyo hatları takip edecek.

Türk Hava Yolları’nın New York hattında başlattığı uygulama sırasında, uçan aşçılar çok titiz bir şekilde yemeklerin detayıyla ilgileniyor, kabin ekiplerine yardımcı oluyor, aynı zamanda yolculara sunum yaparak arzu edilen tabakları hazırlıyor ve lüks bir restoran kalitesinin ötesinde yolcuların bulutların üzerinde lezzeti keşfetmelerini sağlıyor. En iyi kalitede taze ürünler kullanılarak, profesyonel aşçılar tarafından üretilen yemeklerle uzun hatlarda seyahat eden yolculara ikram sunumunu ilgi çekici hale getirmek amacıyla, kademeli olarak diğer uzun uçuşlarda da görevlendirilecek aşçılarla, Türk Hava Yolları, yolcularına unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatıyor.

Türk Hava Yolları ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden, satış ofislerinden veya www.thy.com web adresinden ulaşılabilir.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.