ARA By Google

Senses – Beyoğlu

Senses – Beyoğlu Zifiri karanlıkta yemek servis eden Senses Restoran Mısır Apartmanı'nda açıldı.


Beyoğlu’ndaki restoran ve gece kulübü 360 İstanbul’un bulunduğu binanın yedinci katında Senses isimli yeni bir restoran açıldı. 50 kişi kapasiteli yeni mekanın en büyük özelliği ise yemeklerin zifiri karanlıkta servis edilmesi. (Resimler 360'a aittir) 360 İstanbul’un alt katında bu hafta servis veren Senses isimli restoran sıra dışı deneyimlerden hoşlananlar için ideal. 50 kişilik mini restoranın en büyük özelliği ise yemeklerin zifiri karanlıkta servis ediliyor olması.

Karşınızdaki insanı, tabağınızdaki yemeği ve bardağınızdaki şarabı göremediğiniz mekanda servisi gece gözlüğü takan garsonlar yapıyor. Müşterilerini karanlık yemek salonundaki 1,5 saatlik yemek seansına almadan önce şampanya ve çilek kokteyli ile rahatlatmayı planlayan restoran sahipleri Sashah Khan ile Mike Norman İstanbul’un en “karanlık” restoranı Senses hakkındaki sorularımızı cevapladılar.

Senses Restoran
İstiklal Cad. Mısır Apt. Kat:7
Beyoğlu İstanbul

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.