ARA By Google

Yufka – Santral İstanbul

Yufka – Santral İstanbul Birbirinden lezzetli 21 çeşit dürümü ile Yufka, müdavimlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor.


Nişantaşı’nın vazgeçilmez lezzet duraklarından Yufka Dürüm İşleri, ikinci şubesini Santral İstanbul’da açtı. Farklı sos alternatifleri, birbirinden lezzetli 21 çeşit dürümüyle Yufka, müdavimlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Yufka Dürüm İşleri, açıldığı günden beri, hızlı servisi ve farklı lezzet seçenekleri ile dürüm severlerin gözde mekanı oldu. Kimileri alışveriş arası lezzet molası için Yufka’ya uğrarken, sadece bu lezzeti denemek için gelenler de oldukça fazla.

Nişantaşı’nda birinci senesini dolduran Yufka, ikinci şubesini Santral İstanbul’da açtı. Santral İstanbul’un yemyeşil ortamında, ağaçlar arasında doğa ile iç içe bir ortamda hizmet veren Yufka Dürüm İşleri, Pazartesi’den Cumartesi’ye 10:00-19:00 saatleri arasında ağız tadına düşkün ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yufka Dürüm İşleri Santral İstanbul şubesinin en büyük müdavimleri Bilgi Üniversitesi öğrencileri. Ders arasında uygun fiyatlarla keyifli bir mola vermek isteyen öğrenciler, özel pancar, zeytin veya acı sos ile servis edilen etli-mantarlı, tavuklu-sebzeli yufkaya sarılı dürümlerin tadını Yufka Dürüm İşleri’nde çıkarıyor.

Menüde standart dürümlerin yanı sıra kepekli undan yufka, sebzeli döner, yufka burger ve gözleme ile taze sıkılmış meyve suları gibi alternatif lezzetler de var. Sağlıklı ve hafif bir molayı uygun fiyatlarla vermek isteyenler, lezzetli ve hızlı servisi ile Yufka Dürüm İşleri’nde buluşuyor.

Dürüm çeşitleri:
Etli Fesleğen Kıymalı
Etli Mantarlı Ispanaklı Tavuk
Tavuklu Sebze bahçesinde tavuk
Tavuklu Mantarlı Sosla soslu Tavuk
Et Mantar Sebzeli Otlu peynirli
Tavuk Mantar Sebzeli Brokoli sebzeli
Dönerli Mantar Soya Etli
Çöp Şiş Hellim sebzeli
Tavuk Şiş Yufka Burger
Ton Balıklı Sosisli
Köfteli

Santral İstanbul Adres: Eski Silahtar ağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir cad. No: 2/6 Eyüp İstanbul

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.