ARA By Google

Lipsi

Lipsi Geçmişin unutulmaz mekânı Niş’in yerine açılan Lipsi, adını Kalymnos bölgesindeki minik bir Yunan adasından alıyor.



Geçmişin unutulmaz mekânı Niş’in yerine açılan Lipsi, adını Kalymnos bölgesindeki minik bir Yunan adasından alıyor. Yunan meze ve müzikleri ile farklı bir tarza sahip olan Lipsi, eğlencesi bol bir lokanta olmanın yansıra, bar ve gece kulübü olarak da hizmet veriyor. Lipsi, Türkiye’de ilk kez, içecek hariç “sabit” fiyat sistemini uyguluyor. Soğuk meze ve ara sıcaklar, ana yemek ve tatlıdan oluşan sürekli değişken, dinamik menüye sabit bir fiyat ödenirken, tercihe göre içecekler fiyata ekleniyor.

Mevsimsel değişikliklere göre sürekli yenilenecek Lipsi’nin zengin menüsü Yunan şefler tarafından hazırlanan nefis deniz ürünleri, sıcak – soğuk otlu mezeler (yeşil mutfak), et yemekleri ve nefis tatlı çeşitlerinden oluşuyor. Deniz ürünleri ve mezelerin ağırlıkta olduğu menüde; “Zencefilli Levrek”, “Karides Saganaki”, “Mercimek Favalı Ahtapot”, “Etli Radika”, “Dana Orzo”, “Yunan Tarzı Sıcak Palamut Pilaki”, “Çikolatalı Kazandibi”, “Ev Yapımı Sakız Likörü” öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor.

Lipsi
Nişantaşı - İstanbul
Tel : (212) 296 95 55

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.