ARA By Google

Cinnabon’dan Serinleten İçecekler

Cinnabon’dan Serinleten İçecekler Yaz sıcağında serinleten soğuk kahve ve meyveli seçenekler…


Tarçınlı tatlılarıyla tutku haline gelen Cinnabon, yaz sıcaklarına serinleten buzlu içecekleriyle ferahlık getiriyor. Mönüsünde birbirinden lezzetli buzlu kahve ile meyveli frape çeşitleri sıcaktan bunalanlar için keyifli mola seçenekleri sunuyor.

Cinnabon içecek fiyatları 5.50 TL ile 8 TL arasında değişiyor.

Meyveli ve kahveli Chillattas

Cinnabon kahveli buzlu içeceklerin yanında meyveli frappeler de sunuyor. Chillattas adını verilen soğuk içecekler normal ve duble boyutlarında hazırlanıyor. Çilek, mango, çilek–muz, meyve aromalarının yanında cappucino ve çikolata mocha seçenekleri ile farklı alternatifler bulunuyor.

Chillattas içecekleri normal boyları 6 TL, double boyu ise 8 TL’ye satılıyor. Cinnabon’un yepyeni tatlarından olan MochaLatta Chill ise çikolata ve kahve karışımıyla leziz ve zengin bir seçenek. Normal boyu 5.50 TL double seçeneği ise 7.25 TL fiyatlara sahip.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.