ARA By Google

NESCAFÉ ile Gelen Sağlık

NESCAFÉ ile Gelen Sağlık Güzellik ve Hafiflik


NESCAFÉ Greenblend: Daha Fazla Antioksidan

Dünyada sadece NESCAFÉ tarafından üretilen ve benzeri bulunmayan NESCAFE Greenblend; kavrulmuş kahve çekirdekleri ve yeşil kahve çekirdeklerinin özel harmanından oluşuyor. Yeşil kahve çekirdeklerinin etkisiyle diğer kahvelere oranla daha fazla antioksidan içeren NESCAFE Greenblend, aynı zamanda NESCAFÉ’nin mükemmel lezzetinden de ödün vermiyor.

NESCAFÉ Lif-Aktif: 1 Fincan Hafiflik

Türkiye’ye özel üretilen ve dünyada bir ilk olan NESCAFÉ Lif-Aktif; içerdiği prebiyotikler sayesinde bağışıklık sistemini düzenleyen probiyotik bakterilerin bağırsaktaki gelişimini ve yaşamını destekliyor.

NESCAFÉ Vita-Lift: 1 Fincan Güzellik

NESCAFÉ Lif-Aktif gibi yine Türkiye’ye özel üretilen ve dünyada bir ilk olan NESCAFÉ Vita-Lift’in içeriğinde ise siyah üzüm çekirdeği ekstraktı ve E vitamini bulunuyor. Siyah üzüm çekirdeği cildin bağ dokusunu kuvvetlendirmeye yardımcı oluyor ve cildin sarkmasını önlüyor. Hücre yenileyici etkisiyle cildin güzelleşmesini, daha sıkı ve elastik olmasını sağlıyor. Aynı zamanda, solgun ve cansız cilde sahip olanların da doğal yardımcısı. 1 fincanındaki siyah üzüm çekirdeği ekstraktının içerdiği antioksidan miktarı, 1 bardak üzüm suyundaki antioksidan miktarına eşit olan NESCAFÉ Vita-Lift’in aynı zamanda 1 fincanı günlük 10 miligram olan E vitamini ihtiyacının yüzde 42’sini karşılıyor.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.