ARA By Google

Fransız Şıklığı ve Ahududu Lezzetinin Mükemmel Uyumu!

Fransız Şıklığı ve Ahududu Lezzetinin Mükemmel Uyumu! Sofistike şıklığı, eşsiz ahududu lezzeti ile buluşturan Chambord şimdi Macro Center’ larda!


Karakterini büyük ustalıkla işlendiği Fransa’nın efsanevi ve görkemli şatosu Chateau Chambord’ dan alan, Fransız krallarını ve aristokrasisini yüzyıllar boyunca eşsiz lezzetiyle büyüleyen Chambord, likör severleri ahududunun muhteşem tadıyla buluşturarak unutulmayacak bir lezzet deneyimi yaşatıyor!

Chambord’ a bugünkü lezzetini kazandıran eşsiz içeriği, dünyanın en iyi ahududu ve böğürtlenlerinin özenle toplanıp XO Cognac, Madagascar vanilyası, bal, özel baharatlar ve turunçgil kabuğunun bileşmesinden elde ediliyor. Likör severlerin hem kolaylıkla sek olarak içebileceği hem de şampanya veya kokteyllerle karıştırarak deneyebileceği içki, sevilen klasik tatlara da yeni bir dokunuş katıyor. Farklı tatlar denemek isteyenler için şampanya ile Chambord’ un muhteşem karışımıyla hazırlanan “Cham Cham” keyifli anların vazgeçilmez lezzeti olmaya aday! Avant-garde şıklığını benzersiz tadından sonra görüntüsüne de yansıtan Chambord, özel tasarım şişesi ve içindeki likörle aynı renk taşlarla bezenmiş, kraliyet suslemelerine gonderme yapan kapak deseni ile asil kimliğini de ön plana çıkarıyor.

Yeni yilda siz de sevdiklerinizle beraber deneysel bir yolculuga cikmak istiyorsaniz, Chambord’ a artik Macro Center’ lardan ulasabilirsiniz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.