ARA By Google

Bir Doğal Metabolizma Mucizesi; Süt

Bir Doğal Metabolizma Mucizesi; Süt Daha hızlı zayıflamak için süt tüketimini nasıl yapmalısınız…



•     Sütü ya güvendiğiniz bir sütçüden alıp iyice kaynatarak için ya da marketlerde satılan günlük şişe sütlerini tercih edin. Uzun ömürlü sütlerden uzak durun.
•     Az yağlı sütlerin her ne kadar kalorisi düşürülse de mide boşalma zamanını kısaltacağı için daha çabuk acıktırır. Daha tok kalmak için günlük tam yağlı sütler beslenmenizde olmalıdır.
•     Acıktığınızda vücudunuza sütle cevap verin. Özellikle ana öğünlerden yaklaşık yarım saat önce 1 bardak süt içmek, öğünde daha az yemenizi sağlar.
•     Sütünüz içine koyacağınız 1 tatlı kaşığı kahve, kahvenin içerdiği kafein nedeni ile iştahınızı daha çok kapatır ve metabolizmanızı daha çok çalıştırır.
•     Özellikle tatlı ihtiyacınız çok oluyorsa, içeceğiniz sütün içine 1 çay kaşığı tarçın ekleyebilirsiniz. Tarçın hem midenizde rahatlama sağlar hem de tatlı ihtiyacınızı azaltır.
•     Bir şehir efsanesi olan gece yatmadan önce 1 bardak süt içmeyi bırakın. Ne kadar boş mide ile uyursanız o kadar genç kalkarsınız. Çünkü erişkinlerde yaşlanmayı önleyen Büyüme Hormonu açlıkta ve uykuda daha çok salgılanır.
•     Meyveleri sütle birlikte yediğinizde hem bağırsaklarınız daha iyi çalışr hem de kan şekeriniz hızlı düşmeyeceği için daha uzun süre tok kalırsınız.
•     Eğer çok tatlı seviyorsanız tatlısız yapamam diyorsanız yediğiniz her tatlının yanına 1 fincan sütlü kahve içmeyi alışkanlık haline getirin. Bu durumda yediğiniz tatlı miktarının daha az olduğunu fark edeceksiniz.

SÜT BESLENMESİ

SABAH; 1 Bardak süt, 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 2 dilim ananas, 5 tane çiğ badem.

ÖĞLEN; 1 kase mecimek çorbası, haşlanmış yağsız sebze, salata, yoğurt.

İKİNDİ: 1 fincan sütlü kahve, 2 tane grisini, 3 tane kuru kayısı, 5 tane çiğ badem.

AKŞAM; 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış veya ızgara yağsız sebze, salata, yoğurt.

Haftada 2 - 3 gün yapacağınız bu kısmi vejeteryan süt ağırlıklı beslenme, hem vücut damarlarınızı korur hem metabolizmanızı hızlandırır hem de bağırsaklarınızı çalıştırır.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.