ARA By Google

Sağlıklı Yaşam İçin Doğal Güç!

Sağlıklı Yaşam İçin Doğal Güç! Sonbahardan kışa daha sağlıklı bir geçiş için Arkopharma Laboratuarları’nın ürettiği Echinacea (Ekinezya) besin takviyesi sayesinde, grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşı artık güçlü bir silahınız var.


Mevsim geçişlerindeki ısı değişiklikleri soğuk algınlığı vakalarının artışına sebep olur. Oysa sonbaharda bağışıklık sistemini güçlendirmenin formülü hastalanmadan önce hastalıktan korunmakta yatar. Uzmanlar, soğuk algınlığı gibi hastalıkların tedavisinde C vitamini ve ekinezyanın güvenli ve etkili iyileştirici sonuçlar verdiğini belirtiyor.

18.yüzyıldan bu yana kullanılmakta olan ekinezyanın, anavatanı Amerika’dır. Amerikalı yerliler (Kızılderilililer) tarafından kullanılmaya başlanan Ekinezya, o dönemde yaraların tedavisinde, yılan sokması, böcek sokması, boğaz ve diş ağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmaktaydı. Uzun yıllardır yapılan araştırmalar sonucunda ekinezyanın nezle ve soğuk algınlığına iyi geldiği, ayrıca enfeksiyonlarda immün sistemini güçlendirdiği ortaya çıkmıştır.

Avrupa’da besin takviyeleri konusunda lider olan Arkopharma Laboratuarları’nın gerçekleştirdiği uzun çalışmalardan sonra ortaya çıkardığı, vücudun doğal güç kaynağı olarak adlandırılan Echinacea bitkisel besin takviyesiyle hastalıklara karşı korunmak çok daha kolay olacağa benziyor. Yemekler ile birlikte 3 öğün olarak alınması tavsiye edilen Echinacea’nın kalp ve şeker hastalığı gibi rahatsızlıkları olmayan yetişkinlerin kullanması öneriliyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.