ARA By Google

Bu Bayram Çok ‘Tatlı’ Geçecek

 Bu Bayram Çok ‘Tatlı’ Geçecek Bayramların en unutulmaz anları, kuşkusuz tüm ailenin ve sevenlerin yan yana geldiği, bereketli ve neşeli bayram sofralarıdır.


Kurban bayramı kavurmasız, kavurmayı pilavsız düşünemeyenlere bu bayram tatlı bir sürprizimiz var. Sezon’un ithal ettiği siyah pirinçle yaratılan eşsiz tatlılar ile bayram sofralarınız bir sağlık ve lezzet şölenine dönüşecek!

Bayramlar küslerin barıştığı, en büyükten en küçüğe herkesi buluşturan bereketli sofralarıyla akıllara kazınır. Bu yüzden sofralar olabildiğince renkli olabildiğince çeşitli ve özenli hazırlanır. Kurban Bayramı da adı üzerinde en büyük lezzet şölenlerinin düzenlendiği günlerden biri. Hal böyle olunca ilk akla gelen de sofraların baş tacı kavurma! Kavurmanın da vazgeçilmez eşlikçisi ağızda tane tane dağılan tereyağlı pirinç pilavı… Ancak bu bayram, pirinç sofralarınızda pilavdan çok daha farklı, çok daha unutulmaz lezzetlere bürünerek karşınıza çıkabilir.

Sezon Pirinç’in Türk sofralarıyla buluşturduğu siyah pirinç, sıra dışı ve sağlıklı lezzet alternatifleri yaratmakla kalmayıp, unutulmaz tatlılara imza atmanız için ideal. Üstelik magnezyum ve selenyum deposu siyah pirinçle hazırlayacağınız tatlılar, lezzet olarak hamur tatlılarını aratmayacak, hazımsızlık gibi mide sorunlarını en aza indirecek türden. Sofralarda yarattığı şık sürprizler ise cabası!

Sezon Pirinç Gurme ürünler danışmanı Esra Erdoğan, bu bayram sofranızı farklı lezzetlerle süslemeniz ve keyiflendirmeniz için Sezon’un yeni ürün ve renkleriyle size farklı ve özel tarifler sunuyor.
              

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.