ARA By Google

Tavuk ve Tavuk Yemeklerinizle İlgili Püf Noktaları

Tavuk ve Tavuk Yemeklerinizle İlgili Püf Noktaları Tavuk yemekleri bilindiği gibi beyaz et olduğu için, çok sağlıklı ve leziz olmasından dolayı sofralarımızdan eksik olmayan bir gıdadır.


Tavukla yapılan yüzlerce yemek çeşidi vardır. Tavuk ve tavuk yemekleri pişirirken de tavuğumuzun lezzetli olması için yapmamız gereken püf noktaları vardır. Tavuğun nar gibi kızarması için, pişmesine yakın fırından çıkarıp üzerine margarin sürün. Tavuğun lezzetli olması için, 3 yemek kaşığı yoğurt, bir yemek kaşığı salça, bir miktar sıvıyağ ve biraz da kırmızı pul biber koyup iyice karıştırın. Tavukları bu sosa bulayın ve birkaç saat buzdolabında bekletin. Ve fırında pişirin. Tavuklarınızı marketlerde satılan fırın pişirme poşetinde pişirirseniz daha lezzetli olur. Pişirdiğiniz tavuk ya da pilicin lezzeti için, karnına birkaç adet adaçayı ve yarım limon veya portakal dilimi koyun. Tavuk satın alırken, genç ve körpe olup olmadığını anlamak için, ayaklarındaki pulların parlak ve ince olması gerekir.

Kolay Gelsin.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.