ARA By Google

Bezeli Pasta

Bezeli Pasta Yarım su bardağı süt ile nescafeyi karıştırın.


Malzemeler:

3 katlı kakaolu pastaban
1 poşet sade kremşanti
80 gr bitter çikolata rendesi
1 tatlı kaşığı nescafe
Yarım su bardağı süt
600gr kaymaklı dondurma
1 paket creme ole
8 adet beze
1 çay bardağı badem

Hazırlanışı:

Yarım su bardağı süt ile nescafeyi karıştırın. Pastabanın alttaki iki katını sütlü kahve ile ıslatın. Dondurmayı buzdolabından çıkartıp 5 dakika bekletin. Bu arada kremşantiyi paketteki tarife göre hazırlayın. Kremşantiyi dondurma ve çikolata ile karıştırıp özleşmelerini sağlayın. En alt pastabanı kelepçeli kalıbın içine oturtun. (kelepçeli kalıp kullanmazsanız dondurma kenarlardan akıyor)

Üzerine dondurmalı karışımın yarısını sürün. Diğer katı üzerine kapatıp kalan karışımı sürün. En üst katı kapatıp buzlukta en az 3 saat bekletin. Creme ole’yi pakette yazan süt miktarından daha az bir süt ile hazırlayın. (1,5 bardak ise 1 bardak kullanın, böylece daha yoğun kıvamlı olsun. Pastanızı beklettikten sonra kalıptan çıkarıp servis tabağınıza alın. Üzerini creme ole ile kaplayıp tekrar buzluğa koyun. Servis yapmadan 5 dakika önce bademleri pastanın çevresine yapıştırın. Pastanın üzerine beze dizip servis yapın.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.