ARA By Google

Browni Cheesecake

Browni Cheesecake İlk önce browni kısmını yapalım.


Browni İçin Malzemeler:

170 gr çikolata
3 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı kakao
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu

Çikolatayı benmari üsülde eritelim (ben mikrodalgada eritiyorum, mikrodalgada çikolata eritirken çikolatanız çok hızlı yanabilir, her 15-20 saniyede bir mikrodalganın kapağını açıp çikolatayı karıştırmanız gerekiyor, aksi takdirde nasıl yandığını siz bile anlamazsınız).

Şekeri ve yumurtaları 3-5 dk mikserle çırpınız, ardından sıvıyağı ve kakaoyu ekleyiniz.1 dakika daha çırptıktan sonra unu ve kabartma tozunu karıştırınız. Son olarakta eittiğiniz çikolatayı ilave ediniz. Yağlı kağıt döşeli kelepçe kalıbınıza veya yuvarlak silikon kalıbınıza bu malzemeyi aktarınız.

Cheesecake İçin Malzemeler

300 gr labne peyniri
1 paket krema
2 yumurta
1 su bardağı şeker
4 çorba kaşığı un

Ardından Cheescake kısmı için şeker ve yumurtaları mikserle çırpınız.Unu da ilave edip özleşene kadar mikserle çırpınız. Son olarak kremayı ve labne peynirini ekleyip el çırpıçısı ile çırpınız. Brownili kısmın üzerine bu malzemeyi aktarınız.

Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında pişiriniz. İlk 35 dakika fırınınızın kapağını asla açmayınız 35 dakikadan sonra ara sıra kürdan testi ile kontrol ediniz.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.