ARA By Google

Mövenpick Hotel ve İstanbul’da İtalyan Esintileri

Mövenpick Hotel ve İstanbul’da İtalyan Esintileri Nisan ayında ev yapmı makarna ve dumanı tüten lezzetli pizzaları deneyin.


Mövenpick Hotel Istanbul, ilkbaharın gelişini ev yapımı enfes makarnalar ve pizzalarla kutluyor. Gurme tatların ve ev yapımı yemeklerin kusursuz bir birleşimi olan İtalyan mutfağından makarna ve pizzaları, 15-25 Nisan 2010 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta öğle ya da akşam yemeklerinde tadabilirsiniz.

İtalya’nın en lezzetli ve geleneksel tatları size Toskana güneşini ve Piyemonte meltemlerini yaşatacak. Başaşçı Andreas Erni ve ekibi tarafından hazırlanan deniz mahsullü ravioli, dana etli farfalle, Pizza Caprese, krokant kreması ve kahveli dondurma ile sunulan çikolatalı trenette gibi birbirinden nefis makarna ve pizzaları, özel olarak seçilen İtalyan şarapları eşliğinde deneyebilirsiniz.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.







COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.