ARA By Google

Brüksel Lahanalı Pizza

Brüksel Lahanalı Pizza Un, kabartma tozu, bir miktar tuz, yağ ve 2-3 yemek kaşığı soğuk suyu karıştırıp bir hamur yapın.


Malzemeler:

Hamuru İçin;
2 su bardağı un
Yarım paket kabartma tozu
125gr margarin
Tuz
İçi İçin;
1 adet soğan
1 kg brüksel lahanası
12 adet minik sosis
4 yumurta
1-2 yemek kaşığı sıvı yağ
200gr krema
Karabiber
Muskat
Yarım demet maydanoz

Hazırlanışı:
   
Un, kabartma tozu,bir miktar tuz,yağ ve 2-3 yemek kaşığı soğuk suyu karıştırıp bir hamur yapın. Hamuru açın, yuvarlak bir tart ya da fırın tepsisine yayın. Hamuru çatalla bir kaç yerinden delin. 45 dakika buzdolabında bekletin. Lahanaları temizleyin ve 15 dakika kadar haşlayın. İyice süzülmesini sağlayın.

Soğanları kup, kup doğrayın ve lahanalarla karıştırın. Sosisleri yağda bir kaç dakika kızartın, bir köşeye alın. İçine kremayı, yumurtaları, tuzu, karabiberi ve muskatı ekleyip karıştırın. Pizza hamurunun üzerine ilk olarak soğanlı, lahanalı karışımı yayın, daha sonra sosisleri ekleyin.175 derecede bir saate yakın pişirin. Üzerini kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.

Afiyet Olsun.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.