ARA By Google

Miniklere Depo Depo Vitamin Bu Çayda

Miniklere Depo Depo Vitamin Bu Çayda Soğuk algınlıklarına inat bağışıklık sistemini destekleyici C vitamini deposu karışık meyve çayı Hipp’ten…


Kuşburnu, limon ve portakal meyve tozları, elma ve limon doğal aromalarının yanında bir de gülhatmi... İşte Hipp’in kış aylarında artan virüs ve bakterilere kalkan olacak karışık meyve çayı, bu doğal içerikten oluşuyor. Doğanın mucizevi armağanı şifalı bitkiler ve meyvelerden formüle edildiğinden, Hipp Karışık Meyve Çayı yüksek C vitamini içeriyor. Böylece bu çay, hem bebekler hem de tüm ailenin bağışıklık sistemine verdiği topyekün destekle, soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar kapı dışarı ediliyor.

%100 Doğal bitki ve meyve özlerinden üretilen Hipp Karışık Meyve Çayı, bebeklerde 6. aydan itibaren kullanılabiliyor. İçeriğindeki kuşburnu C vitamini içeriği en yüksek meyvelerden olmasıyla biliniyor. Balgam söktürücü, nezle ve öksürükten kaynaklanan şikayetleri giderici özelliğiyle gülhatmi ise çayın koruyucu özelliğine katkı sağlıyor. %100 GDO'suz olan bu çay, koruyucu madde, renklendirici ve yapay aroma içermez.

Bebekler için olduğu kadar yetişkinler için de uygun olan bu çay aile boyu kullanılabilir. Hipp Karışık Meyve Çayı market, eczane ve bebek marketlerinde…


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.