ARA By Google

İçinizi Serinletecek Cevizli Komposto

İçinizi Serinletecek Cevizli Komposto Yaz aylarının en kavurucu sıcaklarını yaşadığımız şu günlerde sıvı kaybına yol açmamak adına uzmanlar, doktorlar sürekli bol bol sıvı tüketmemiz gerektiğini belirtiyor.


Bizler de uzman ve doktorların sözlerini gözönünde bulundurarak yaz aylarında içimizi serintlecek akşam yemeklerinde özellikle tercih edebileceğimiz komposto tarifini paylaşıyoruz.

Yapılışının 30 dk sürdüğü kompostoyu gelen misafirlerinize de ikram edebilir, akşam yemeklerinin yanında sağlıklı beslenmek adına da tercih edebilirsiniz.

Malzemeler:
1 adet ayva
1 adet elma
1 adet armut
4 su bardağı su
1 su bardağı şeker
3 adet karanfil
Bir miktar dövülmüş ceviz

Hazırlanışı:
Meyvelerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın. Bir tencere suyu, şekeri, meyveleri ve karanfili koyup, kısık ateşte 30 dk. pişirin. Meyveler yumuşayınca ocaktan indirip, soğumaya bırakın. Kompostoyu kaselere boşaltıp içlerine ceviz içlerini bütün halinde koyun ve soğuk servis yapın.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.