ARA By Google

Yılbaşında Kars Kazı Dolması!

Yılbaşında Kars Kazı Dolması! Yöresel lezzetleri yerel usta aşçılarla hazırlamayı prensip edinen İstinye Park’ın Türk Mutfağı Lokantası Osmani, yılbaşında ezber bozuyor.


Geleneksel yöntemlerle ayazda kurutulmuş kars kazı yılbaşında hindi dolma geleneğinin tahtına aday.

Malzemenin en kalitelisinin, hazırlığın en profesyonelinin, sunumun en şık olduğu, yöresel lezzetlerin hakkını vererek ve orijinal reçetelerine sadık kalınarak hazırlandığı Osmani, yemek yemeyi tutku haline dönüştürüyor. Osmani mutfağının her gün değişen özel menüsünde çorbalar, zeytinyağlılar, pilavlar ve makarnalar, salatalar, etli ve etsiz sıcak sebzeler, et-balık-tavuk yemekleri, pide, kebap, mantı ve tatlı gibi birbirinden farklı 100 çeşitten fazla yemek bulunuyor.

Kars’ın soğuk ve karlı ikliminde yetişmiş kazların aynı iklimde kendi doğasında Kars ayazında kurutulmasıyla hazırlanmış kaz dolmasını yediğinizde sadece lezzet değil, bir gelenek de tatmış olacaksınız. Bu geleneksel tat yılbaşında hindi dolmasının yerini alacak ve tadına doyamayacaksınız.

Siz de yılbaşı sofranızı dillere destan olan Kars Kazı Dolması’yla taçlandırmak isterseniz Osmani’ye 0 212 345 56 00 numaralı telefondan ulaşabilir, bu özel günde misafirlerinize unutamayacakları bir deneyim yaşatabilirsiniz.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA / +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 BekarMutfagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Bekarmutfagi.com'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. bekarmutfagi sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.